Ingredienser:
125 g myk margarin/smør
125 g sukker
2 egg
1 ss lys sirup
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss kakao
Fyll/topping:
100 g melis
25 g smør
100 g mørk kokesjokolade
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til kakebunnen i en bolle til røren er luftig og glatt.
Smør to små brødformer med smør og hvetemel og fordel røren likt i de to formene.
Stek kakene i ca 20 min på 190 grader.
Ta kakene ut av formene og avkjøl på rist.
Smelt kokesjokoladen i vannbad.
Bland sammen 50 g melis, halvparten av kokesjokoladen og alt smøret til en glatt smørkrem.
Ha dette på den ene kakebunnen og legg den andre kakebunnen oppå.
Bland resten av kokesjokoladen med resten av melisen, og smør på glasuren på toppen.
Sett kaldt slik at glasuren stivner.
Pynt etter ønske :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar