Sider

fredag 14. oktober 2011

Høstens langpanne

6 egg
4 dl sukker
225 g smeltet smør/margarin
5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver

Ca 3 dl tyttebær
Ca 5-6 små epler (færre hvis de er store)
Kanel og sukker til topping

Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt smøret og bland det meg eggedosisen
Tilsett mel, vaniljesukker og bakepulver
Rør inn tyttebærene med en slikkepott

Kle en langpanne med bakepapir og hell røren i
Skrell eplene og fjern kjernehusene. Del i båter og legg på toppen av røren
Strø sukker og kanel over kaken

Stek i ovnen, 180 grader i ca 35 min. Sjekk med en kakestikke at kaken er gjennomstekt.
Avkjøl på rist, og NYT HØSTEN!

- Posted using BlogPress from my iPad



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar