Sider

lørdag 12. mars 2011

Hvite brownies m/bringebær.

250 g hvit sjokolade
75 g smør
125 g sukker
2 egg
1/2 ts salt
150 g mel
1 ts vaniljesukker
150 g friske bringebær

Bryt sjokoladen i biter og legg ca 175 g i en liten bolle, sett bollen over en kjele med småkokende vann til sjokoladen er smeltet. Hakk resten av sjokoladen i små biter.
Visp smør og sukker hvit, og visp inn eggene.
Rør inn den smeltede sjokoladen.
Sikt mel, vaniljesukker og salt over røren og vend inn resten av sjokoladebitene og bringebærene.

Ha blandingen over i en smurt kakeform (20x30 cm *) og bre godt utover med slikkepott.
Stek kaken midt i ovnen på 180grader i 30-35 minutter.

Avkjøl kaken og del den opp i biter.
Server gjerne med friske bær og litt revet, hvit sjokolade over.



* Jeg synes røren blir litt liten til en 20x30 form, så du kan godt lage halvannen røre, eller bruke en mindre langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar