Sider

lørdag 23. juli 2011

Hvit sjokolade frosting

Ingredienser:
  • 255g hvit sjokolade
  • 339g kremost naturell, eller med fruktsmak
  • 85g smør
  • 1,5ss creme fraiche
  • vanilje, mandel eller frukt essens
  • evt. konditorfarge
Varm sjokoladen i microovn, høy varme ca 1 minutt til alt har smeltet. Rør godt om slik at den blir jevn og fin. La stå til avkjøling.

Ha kremost, mykt smør og creme fraiche i en blender eller miksmaster og bland sammen - ikke kjør for lenge.
Tilsett den avkjølte sjokoladen og kjør et par runder med blenderen.
Tilsett essens og evt. konditorfarge.

Sett kremen kaldt i kjøleslap i minimum 1 time.
Bland kremen med en handmikser slik at den blir litt "fluffy" før den skal brukes.

Denne oppskriften er fra Passion 4 Baking

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar