Sider

lørdag 23. juli 2011

Jordbær og bringebær Cupcakes

Ingredienser til ca 24 medium cupcakes:
  • 200g romtemperert smør
  • 3dl sukker
  • 4 ekstra store egg
  • 4,5dl mel
  • 30g maizena
  • 1ts bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 3dl melk
  • 1ts vanilje ekstrakt/vanilje sukker
  • 150g bær, blanding av jordbær og bringebær

Miks romtemperert smør og sukker sammen.
Tilsett et og et egg - miks lenge!!

Bland sammen det tørre.
Tilsett halvparten av melken og halvparten av melblandingen.
Miks på lav hastighet til du ser at alt er blandet før du tilsetter resten av melblandingen og melken, og miks videre på lav hastighet.

Tilsett vaniljeekstrakt (evt. så kan du bruke vanlig vaniljesukker).

Tilslutt har du i de friske bærene.
Hvis du vil unngå at bærene detter til bunn av formene ruller du dem lett i litt mel før du har dem i røra.

Fyll cupcakesformene 3/4 fulle.
Stek i forvarmet ovn på 200C i ca 15-20 minutter.

Jeg pyntet disse cupcakesene med Hvit sjokolade frosting som jeg hadde tilsatt litt rød konditorfarge og et par friske bær på toppen.

Denne oppskriften er fra Passion 4 Baking

1 kommentar:

  1. "Hvis du vil unngå at bærene detter til bunn av formene ruller du dem lett i litt mel før du har dem i røra."

    Så kjekt hvis det stemmer, for jeg har prøvd muffins før hvor alle bærene bare faller rett til bunns! Må sjekke ut dette tipset neste gang :)

    SvarSlett